Hos Northtown Ties vil vi gå utrolig langt for, at du får en god oplevelse når du handler hos os. Derfor skal det også være nemt, hurtigt at få leveret, returneret og ombyttet dine indkøb. 

Levering

Alle pakker til Danmark bliver sendt med DAO. Hurtig og sikker levering er vigtig for os, og derfor sørger vi for at dine varer leveres i hele Danmark, normalt inden for 2-5 arbejdsdage. 

Fri fragt ved køb over 500 kr.

Uden omdeling – levering til valgfrit afhentningssted: 39,- DKK

Med omdeling – leveres til døren til den valgte private adresse: 39,- DKK

Forsendelse til erhvervsadresse: 39,- DKK

Returnering & ombytning 

Ønsker du at returnere eller bytte dit indkøb, kan dette selvfølgelig klares nemt og helt gratis. Du har ikke travlt, for vi tilbyder dig 100 dages retur- og ombytningsret fra den dag, hvor du har bestilt produkterne. Hvis du vil returnere eller ombytte en ordre følger du blot dette link RETUR. Du modtage en retur-label pr. mail, som du skal sætte på din pakke, og derefter aflevere den på dit nærmest indleveringssted. Bemærk vi sender med DAO, og dermed skal de afleveres et sted, som har en aftale med netop DAO. 

Kun ubrugte varer kan returneres eller byttes, og indpakning og mærker skal være intakte. Vi forbeholder os ret til ikke at modtage eller ombytte produkter, som viser tegn på brug – herunder parfumeduft eller anden form for aroma.